середа, 26 березня 2014 р.

модуль № 9

У цьому модулі обговорено створені приклади учнівських презентацій та засоби  їх оцінювання, обговорено, як допомогти учням стати самоспрямоіваними у навчанні; проаналізовано шляхи здійснення диференціації, створення форми оцінювання учнівської самоспрямованості і створення інструментів для підсумкового оцінювання.
Під час опрацювання даного модуля ми внесли зміни до плану вивчення теми, почали планувати інструктивні матеріали для навчальних проектів. Велике значення для успішного виконання проекту учнями має чітке розуміння кожним з учасників власного завдання, наскільки важливим є його ланка й обсяг роботи у загальному ланцюжку; проведення диференціації навчання баджано на початковому етапі; також на початковому етапі чітко сформулювати задачі й обсяг роботи для учнів з високим рівнем навченості й середнім і початковим рівнями навчальних досягнень. Сьогодні навчилися працювати з  формами оцінювання від початкового до підсумкового етапу; почали планувати інструктивні матеріали для навчальних учнівських проектів. Проте виникає ще одне питання: "Як допомогти учням стати самоспрямованими у навчанні й реалізації навчальних і творчих цілей?"

1 коментар:

  1. If you're trying hard to lose fat then you absolutely need to start using this brand new personalized keto meal plan.

    To produce this service, certified nutritionists, personal trainers, and professional cooks joined together to provide keto meal plans that are useful, decent, economically-efficient, and fun.

    Since their first launch in 2019, 100's of clients have already transformed their body and well-being with the benefits a proper keto meal plan can provide.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-proven ones given by the keto meal plan.

    ВідповістиВидалити